Mimi Asri: Tua kah aku

Posted by mrselampit Aku menjejakkan kaki ke Universiti Tempatan malaysia untuk kali kedua ketika aku sudah beranak tiga, dan pada hari pendaftaran ramai juga yang dah berumur macam aku ni baru teringin nak melanjutkan pelajaran. Dalam kuliah mula-mula pun aku dah terperasan ada seorang siswi dewasa dalam 30 — an yang memang menarik perhatian aku, sekaligus menaikkan berahi aku. Putih melepak, badan sedap gempal, rendah orangnya. Ada iras Maria Menado semasa muda!! Sejak itu, aku mulakan strategi nak mengenakan getah. Aku tahu dia isteri orang, memang satu gamble yang boleh backfire! Setiap hari dalam kuliah aku renung dia lama-lama. Mula-mula dia tak perasan, tapi lama kelamaan dia mula sedar aku dok tengok dia dan lepas tu dia mula senyum-senyum.

>>: Jubah simple, besar dan patuh syariah daripada Bella Ammara

Antara emas dengan emas Beli cincin biasa je, itu je yang mampu kan Su suke yang simple but it looks nice and sweet.

# NaelydiaJubah ni kan yang paling best sebab datang dengan colour yang sangat cantik dan sesuai sangat kalau nak dating dengan buah hati kakak tu. Yang mana suka colour-colour lembut ala-ala fairy tale tu.. sesuai tersangatlah kalau nak grab #NaelydiaJubah.

Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka. Pandai memasak adalah ciri-ciri utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda. Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka. Jujur dan sentiasa merendah diri. Lakukan apa yang dia suka dan jangan lakukan apa yang dia tidak suka. Mempunyai bentuk badan yang menarik terpulang kepada individu.

Mempunyai tingkah laku yang baik dan lemah lembut.

KOLEKSI BERITA DAN VIDEO PARTI PAS : WANITA / FIQH MUSLIMAH

Moh la kita update cerita Penang dengan manjers. Hari tu sajer tanya kat FB, ada lagi ke orang baca blog Kathyjem? Sebab blog macam dah kureng orang nak baca kan. Orang sekarang lebih suka pada Instagram dan Facebook.

Adik Rii kembali dengan segmen bloglist untuk tahun So, tak perlu tunggu lama dan fikir lama-lama nak join ke idokk.. Terus aje join.. Syarat yang simple, bertambah keinginan untuk turut serta bersegmen bersama Adik Rii.. Hehe.. Jom la korang, kasi meriahkan segmen ni.. .

Tumis bawang holland dengan minyak zaitun smpai kekuningan. Kemudian masuk kentang, lobak merah dan mix herbs untuk naikkan bau wangi sup. Tambah air sedikit dan masukkan kiub chicken bone broth. Bila sup mendidih, baru masuk isi ikan merah, sayur sawi dan daun sup. Siap sup ikan merah. Kemudian ambil isi dalam sup dan kisar. Campurkan ia dengan dengan bubur yang sudah siap kisar.

Gaul rata dan tambahkan sup ikan merah sebagai kuahnya. Siap untuk diberikan kepada bayi! Contoh ikan yang baik ialah salmon.

Nadia Aljufry:

Tweet Percutian Neelofa ke luar negara baru-baru ini telah mencuri perhatian para netizen. Salah satu sebabnya ialah fesyennya dengan seluar jeans koyak yang telah menjadi topik perbualan orang ramai. Malah kelibat Neelofa yang mengenakan turban ketika menghadiri sebuah majlis juga turut mendapat reaksi yang berbeza daripada peminat.

Ada yang bersetuju, ada yang kecewa, ada yang mengkritik, ada yang memuji. Senang kata, apa sahaja yang digayakan oleh Neelofa ketika di luar negara baru-baru ini sentiasa mendapat perhatian orang ramai.

Hai, ni first time kak mimi follow segmen tambah kenalan dari blog.. kak mimi orang baru dalam dunia blog ni.. harap adik-adik sudi jadi kawan kak mimi ye.

Assalamualaikum Opps maybe tajuk diatas lebih sesuai ditukar kepada persiapan sebelum perkahwinan cara aku? Yela sebab tak semua apa yang aku kata ni betul. Tapi maybe korang boleh jadikan ini sebagai guide korang. And dalam post ni jugak aku akan bagitau macam mana aku simpan duit, katering yang murah dan sedap,tempat buat kad kahwin yang murah dan dapat banyak barang percuma. Dan jugak aku akan bagitau pakej perkahwinan yang murah. Tak lupa juga photographer yang muslimah friendly. Macam mana nak simpan duit sebelum majlis kahwin?

Jika mereka miskin Allah akan memampukan mereka dengan kurniaNya. Sebab kahwin ni kan sunnah. Sebelum aku berkahwin dan tunang,Gaji aku dan suami tidak besar. Start lepas suami aku jumpa mak ayah aku and cakap dia nak aku jadi isteri dia,From that day,sebelum aku bertunang,aku akan pastikan aku setiap bulan aku simpan RM Aku dah buat kira-kira semua sebelum aku decide untuk simpan RM Simpan dalam satu akaun dan korang jangan usik duit tu sampai tiba masanya. Suami aku pulak dia ada buat bisnes kecil-kecilan.

Our love story begins Antara emas dengan emas

Mahligai Impian Catering Mahligai Impian ni recommended by butik tu sendiri. Makan die memang sedap. Ramai puji makanan sedap. Makan utk meja beradap pon sedap. Tapi ade beberapa perkara yang saya kureng puas ati ngan dorg ni.

nurul [email protected] Blogger 1 25 tag:,blogpost

Selasa, 12 Julai Adat vs Agama: Assalamualaikum Hello adat lovers sekalian. Yeah, sebab aku bet dieorang nak sangat mengutamakan adat lebih-lebih lagi bila masuk bab perkahwinan. Mana tak nye, bila si emak dapat tahu yang si anak perempuan dah nak kahwin, terus tak senang duduk macam dia nak kahwin. Nak sediakan pelamin lah, bunga tu lah bunga ni lah. But somehow, ada certain adat adalah bertentangan dengan Islam.

Samaada bertentang di sebabkan syirik atau membazir. And that is the problem yaw.

YouCam

Baik korang mengaku cepat. Untuk yang rajin download, ni Huda nak share link untuk memudahkan korang download. Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu. Syaf tidak pernah terfikir bahawa jodohnya tertulis dengan Firash, adik kepada kekasihnya, Farish walhal Syaf dan Farish sudah merancang untuk ke jinjang pelamin. Namun, satu peristiwa hitam telah mengubahkan segalanya.

A very simple mummy with 2 adorable princess aged 12 & 11 years old. Worked hard to raise both of them all by myself. Nothing much to say about me, just enjoy reading my blog.

Ok sekang aku nak kongsi cara dan bagaimana aku makeup yang simple untuk ke pejabat.. Dah lama aku tak buat entry pasal makeup kan.. Actually ramai gak yang tanya macam mane cara aku makeup.. Ramai sangat nak tahu ni.. Alaa simple jer aku makeup janji ada eyeshadow, foundation, maskara, lipstik dah okey dah.. Janji basic barangan makeup ado, cantek la ko makeup

KisahKasihMira Review

It was a super duper busy day for me, tapi nak jugak coret pasal tioman takut nati aku lupaaa. Tioman pun best jugak sebab air dia nak sipi sipi macam maldives. Tapi bila google, eh macam sama je air dia, biru kehijau hijauan gitewww. Kang ta pasai pasai pacak khemah depan pantai ja nati. Harga tiket adalah rm untuk 2 orang pegi dan balik.

Aug 02,  · ok untuk kulit muka yang halus manja + sensitif macam muka haku ni mesti tau ape tu Dalacin T.

Hai semua gimana liburannya? Uun balik dengan challenge kedua yang udah Uun buat bareng temen-temen lho, kali ini personilnya hampir komplit dan semua membawa ide yang fresh untuk jadi referensi kalian lho! Mom Lia Pertama lihat masti kalian jadi inget makeup trend winter ini kan? Winter ini didominasi oleh warna-warna tua, seperti coklat tua, merah tua bata , sampai coklat tua.

Oleh karena itu, mom Lia menggunakan lipxtick dengan warna vampy digabung dengan sheer brown-black smokey eye untuk kesan glamour di siang hari. Tema ini cocok banget untuk acara sore hari tepatnya New Year Eve mendatang, kalian pasti terlihat mempesona dengan gabungan warna yang berani ini! Pst, kalau kalian punya rambut ombre seperti mom Lia pasti tambah mature dan menggoda!

December ~ Absurd Beauty Blog

Kesian ibuku, dalam penat menyiapkan gulai kenduri tahlil malam tu terkena juga kata sindirin yang pada mereka cuma gurauan. Ibuku memandang sekilas padaku. Wajahnya nampak tenang tapi penuh makna. Aku hanya mampu tersenyum..

Kedua duanya diletakkan di dalam bekas yang tidak mudah pecah serta diberikan kain untuk secure kan cermin mata dan untuk lap kannya. cantik kan cermin mata aku ini. Menggunakan cermin yang berkualiti tinggi, nampak terang dan jelas bila memakainya.

Arnab AA ni comelpemalu macam tuan dia ah.. Cuba korang duduk berhampiran dengan lelaki itu didalam kelas.. Dalam subjek tertentu,tanyalah mana yang patut.. Pastikan soalan itu relevan lah.. Memang akan ditertawakan secara free ah.. Cuba bertenang… Kawal kegedikan itu buat sementara waktu. Sebagai contoh, didalam kelab..

Paling cenderung AA lihat,ada kawan AA ni ….

Alyza Fisol: Cermin Mata Murah di

Hanya sekadar menyampaikan apa yang saya tahu tentang kehidupan, keadaan semasa dan peristiwa suka duka berdasarkan pengalaman saya. Tiap2 hari kongsi pekerja akan diserang sekumpulan monyet. Habis barang2 mereka rosak dan hilang.

sebelum sambung belajar, pernah tengok satu majlis perkahwinan. simple sangat2. tapi syahdu and indah sangat. dah la pengantin perempuan tu face.. pakai jubah putih, tudung labuh putih. muka penganti perempuan tu,xde secalit mekap kot..(pakai compact powder yg biasa-niasa je kalau pakai pon) memang natural 22 tahun.

Di sbbkan temujanji tu pukul Yg apis dgn ain takde masalah bila di kejutkan.. Masa nak bersiap cpt2 time tu la aku hilang tu hilang ni.. Sib baik aku terjumpa bedak compact yg ntah bila punya ntah.. Kami sampai kat pcmc tepat jam Nmpk dr riak muka hubby aku mcm dia risau je nak handle 3 org sekaligus.. So aku tgglkan diorang berempat kat cafe.. Ni la lokasi yg aku tuju..

Date Night Gold and Browns makeup tutorial